Isten hozott! Köszöntő tábla minden alkalomra

Még javában nyár volt, amikor elkészítettem ezt az egész évben használható köszöntő táblát, de a poszt megírását egy rendkívül örömteli esemény késleltette.  Bővült a családunk, megszületett a kisfiúnk. Így most van lehetőségem röviden ismertetni a tábla elkészítését, ami a bejáratunknál kiakasztva fogadja ezentúl a hozzánk betérőket.

Először kerestem egy régi deszkát a sufniban, amit alaposan megtisztítottam. A képen látható módon kinyomtattam, majd az első O kivételével, indigóval átmásoltam a betűket a fa alapra. Fehér akrilfestékkel terveztem kifesteni, de végül egy könnyebb megoldást, a krétafilcet választottam. 2-3 rétegben színeztem ki a betűket, míg elégedett nem lettem a végeredménnyel.

Az első O betű helyére Márk kis fémlapokat ragasztott, így a dekorációk mágnessel könnyen cserélhetők a szezonnak, ünnepeknek megfelelően.

A figurákat saját rajzok alapján, dekorgumiból készítettem. Némelyiket akrilfestékkel feldobtam egy kicsit, az arcokat alkoholos filccel rajzoltam meg. Hátlapukra öntapadós mágneslapokat ragasztottam.

Végül a deszka tetejére két apró lyukat fúrtunk és egy vékony drótból akasztót kötöttünk.

Isten hozott!

Isten hozott kicsi Márkó!

 

Hozzászólok